Golfen in Gelderland | Golfbaan de Voortwisch | Play Golf in Holland

Golfen in Nederland doe je met Play Golf in Holland | Altijd een golfbaan in de buurt | Groot aanbod golfbanen | Play & Dine/Stay arrangementen

Golfbaan de Voortwisch

Ontdek de Achterhoekse gastvrijheid, unieke natuur en rijke cultuurhistorie

Golfbaan de Voortwisch is gelegen in Nationaal Landschap Winterswijk. Dit beschermde natuurgebied bevat unieke flora en fauna afgewisseld met de cultuurhistorische elementen.

Dit wordt gekenmerkt door het coulisselandschap met statige Scholtenboerderijen en rustieke houtwallen en af en toe hoogveen. Het clubhuis van de golfbaan is zo’n Scholtenboerderij; hier doet de Engelse interieurstijl zijn intrede en dit geeft een knusse welkome sfeer. Met een goede keuken en een sfeervol terras is het hier goed toeven na een rondje golf.

Quick facts

Gelegen in Nationaal Landschap Winterswijk
Uitdagende 18 holes baan
Gastvrij, gemoedelijk & rust
A la Carte & kleine menukaart

Foto's

Golfbaan de Voortwisch
Golfbaan de Voortwisch
Golfbaan de Voortwisch
Golfbaan de Voortwisch
Golfbaan de Voortwisch
Golfbaan de Voortwisch
Golfbaan de Voortwisch
Golfbaan de Voortwisch
Golfbaan de Voortwisch
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant

Arrangementen

Play & Dine

19e hole arrangement € 67,50 p.p.

Een lekker kopje koffie met Achterhoekse krentenwegge en vervolgens 18 holes golfen op de mooie rustig gelegen Golfbaan de Voortwisch met zicht op het omringende coulisselandschap; aansluitend een plate-maaltijd (keuze uit vis, vlees of vegetarisch) op het terras of in het restaurant.19e hole arrangement

 Een lekker kopje koffie met Achterhoekse krentenwegge

 1x 18 holes golfen

 een plate-maaltijd (keuze uit vis, vlees of vegetarisch)


Play & Stay

Achterhoeks golfarrangement vanaf € 167,00

18 holes golfen op de mooie rustige Golfbaan de Voortwisch met zicht op het omringende coulisselandschap; overnachting in Fletcher Hotel Frerikshof in Winterswijk (inclusief ontbijt) en de volgende dag nog eens 18 holes spelen nu je een beetje met de baan bekend bent. Je kunt dit arrangement in restaurant ‘de Voortwisch’ aanvullen met koffie en krentenwegge (of gebak) bij aankomst en een dagschotel als afsluiter.

Achterhoeks golfarrangement

 2x 18 holes golfen

  1x overnachting in Fletcher Hotel Frerikshof

 1x ontbijt

Informatie

  • Golfbaan de Voortwisch

Verblijven in de Achterhoek? Kies voor een golfuitje bij Golfbaan de Voortwisch gelegen in het Nationaal Landschap Winterswijk, met een overnachting in het nabij gelegen Fletcher Hotel Frerikshof****! Het hotel beschikt over een binnenzwembad, bowling, (elektrische) fietsenverhuur en gratis Wi-Fi. Naast golfen kun je al wandelend en fietsend genieten van het cultuurhistorische landschap wat rijk is aan bijzondere flora en fauna. Je vindt hier onder andere houtwallen en coulissen, afgewisseld met Saksische- en Scholtenboerderijen, prachtige authentieke molens en wijngaarden. Treed in de voetsporen van Piet Mondriaan en ontdek dat zijn schilderijen in zijn jeugdjaren geïnspireerd zijn op de Winterswijkse omgeving.

Prijzen

Prijzen

  • 9 holes
  • 18 holes
  • Par3

ALLE DAGEN

  • 9 Holes€ 37,-
  • 18 Holes€ 65,-
  • PAR 3€ 13,-

Kaart

Contact

Telefoonnummer

0543 563812

Email

info@golfbaandevoortwisch.nl

Adres

Vredenseweg 150, 7113 AE Winterswijk - Henxel