Wie een dagje komt golfen op de openbare golfbaan van Tespelduyn in Noordwijkerhout wordt altijd verrast.
Door de prachtige omgeving te midden van de bloembollenvelden, door de overheerlijke gerechten van de chef en door de verschillende golfevents. Het ultieme hoogtepunt? De 23 meter hoge terp op de 9 holes golfbaan.

Informatie

Golfbaan
De Bloembollenbaan is een openbare uitdagende 9 holes qualifying golfbaan met een afslag op de 23 meter hoge terp en een lengte van 1825 meter. De golfbaan beschikt over: Eén par 5 hole met een lengte van 425 meter, waarbij de afslag zich op zeeniveau bevindt en de green op 18 meter hoogte ligt. Uniek in Nederland! Drie par 4 holes, met baanlengtes tot 375 meter. Bij de 375 meter lange hole 3 bevindt de afslag zich op 23 meter hoogte en de green op zeeniveau. Vanaf dit hoogste punt heb je een fabuleus uitzicht op de skylines van Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. Vijf par 3 holes, met lengtes tot 180 meter, waaronder de ‘blinde’ hole 2. De fraaie waterpartijen en bunkers zorgen voor extra uitdagingen op de fairways en rond de greens.
De zandgrond is een ideale ondergrond voor de golfbaan. Samen met de drainage en beregening garanderen wij jaarrond uitstekende bespeelbaarheid.
Door de 23 meter hoge terp te benutten is de golfbaan van zeer bijzondere aard. De heuvelholes kenmerken zich door hun open karakter met een prachtig uitzicht over de gehele bollenstreek. Het speciale karakter van Golfbaan Tespelduyn wordt verder versterkt door de samensmelting met de ecologische verbindingszone tussen de duinen en Keukenhof.

Tespelduyn trainingcentre
Het Tespelduyn Training Centre beschikt over unieke oefenfaciliteiten!
Drivingrange
230 meter lengte Afslaggebouw met 20 overdekte afslagplaatsen 20 afslagplaatsen in de buitenlucht waarvan 10 gras afslagplaatsen – uniek in Nederland! Dagelijks tot 22:00 uur verlicht Duidelijke lengte-aanduidingen voor de targets

Shortgame faciliteiten
Chipping green met 2 bunkers 2 putting greens 1 pitchveld 3 uitdagende par 3 holes, voorzien van waterpartijen en bunkers (min. hcp 54)

Na het golfen genieten van een goede kop koffie of een heerlijk glas wijn op ons zonovergoten terras met een borrelplateau, je bent meer dan welkom!
Onze chef kok en zijn brigade werken met duurzame producten, waarbij de beschikbaarheid in het seizoen gerespecteerd wordt. Wij koken met verse ingrediënten van de leveranciers waar we trots op zijn. Daarnaast gebruiken we verse producten uit buurmans’ eigen kas, geteeld met liefde en aandacht.

Prijzen

9 of 18 holes greenfee
High tea
€ 48,50 p.p.

Kaart

Contact

Telefoonnummer
0252-241333
Email
receptie@tespelduyn.nl
Adres
Tespellaan 53, 2211VT Noordwijkerhout
Website
www.golfbaantespelduyn.nl

Golfbaan Tespelduyn golf & high tea arrangement

Provincie: Zuid-Holland
Arrangement: Play & Dine
Baan: 

Quick facts

Golfen tussen bloembolvelden
Afslag op 23 meter hoge terp
Tee & eat arrangementen
Lunchen in gerenommeerd restaurant

Gerelateerde golfbanen

Utrecht
Play
Utrecht
Play
Noord-Brabant
Play & Stay

Altijd een golfbaan in de buurt

Met meer dan 30+ golfbanen is er altijd een golfbaan op rijafstand

Keuze

We hebben op onze website in alle provincies in het land golfbanen staan

Arrangementen

Op zoek naar iets meer? Bekijk onze Play & Dine en Play & Stay arrangementen

Helpdesk

Vragen of opmerkingen? We zijn te bereiken via de telefoon & email.

Contact

Email

info@playgolfinholland.nl

Telefoonnummer

020 330 61 03

Adres

Merwedekade 8
4131 NZ Vianen

Nieuwsbrief

Arrangementen & informatie ontvang je via onze nieuwsbrief, schrijf je hier in.

© Copyright 2023, Playgolfinholland.
Alle rechten voorbehouden

Powered by ROS WEB