De golfbaan van GC Zeewolde ligt 3 meter beneden NAP. Waar eens de Zuiderzee was, ligt nu een golfbaan, die behoort tot de top 50 van de Nederlandse golfbanen. Deze prachtige baan ligt in het grootste loofbomenbos van Nederland aan de rand van Flevoland, vlakbij het dorp Zeewolde met zijn jachthavens. De baan is ruim opgezet op een terrein van 120 hectare en heeft drie lussen van 9 holes, Aak, Botter, Pluut en de Jol en een 9 holes par3/4 lus. De baan heeft een parkachtig karakter en ligt midden in de natuur. Er is een grote verscheidenheid aan flora en fauna waaronder roofvogels en verscheidene watervogels, reeën en vossen.

De holes bieden voor zowel de hogere als de lagere handicapper veel uitdaging (lengte, water en spannende greens). Op de Jol heeft niet alleen de beginnende golfer volop uitdaging, maar zal ook voor de geoefende speler moeilijk genoeg zijn om zijn persoonlijke par te spelen.

Vooraf en na afloop kun je genieten van de gastvrijheid van het restaurant. En bij mooi weer natuurlijk op het fraaie terras met uitzicht over de baan.

Informatie

De golfbaan van GC Zeewolde ligt 3 meter beneden NAP. Waar eens de Zuiderzee was, ligt nu een golfbaan, die behoort tot de top 50 van de Nederlandse golfbanen.

Deze prachtige baan ligt in het grootste loofbomenbos van Nederland aan de rand van Flevoland, vlakbij het dorp Zeewolde met zijn jachthavens. De baan is ruim opgezet op een terrein van 120 hectare en heeft vier lussen van 9 holes (Aak, Botter, Pluut en de Jol). De baan heeft een parkachtig karakter en ligt midden in de natuur. Er is een grote verscheidenheid aan flora en fauna waaronder roofvogels en verscheidene watervogels, reeën en vossen.

De holes bieden voor zowel de hogere als de lagere handicapper veel uitdaging (lengte, water en spannende greens). Golfclub Zeewolde heeft naast de 27 holes baan ook een z.g. par3/4 baan met de naam Jol. Hier heeft niet alleen de beginnende golfer volop uitdaging, maar zal ook voor de geoefende speler moeilijk genoeg zijn om zijn persoonlijke par te spelen.

Vooraf en na afloop kun je genieten van de gastvrijheid van het restaurant. En bij mooi weer natuurlijk op het fraaie terras met uitzicht over de baan.

Prijzen

9 holes
18 holes
Par3
€ 41,-
€ 65-
€ 18,-

Kaart

Coordinates of this location not found

Contact

Telefoonnummer
036-5222103
Email
caddiemaster@golfclub-zeewolde.nl
Adres
Golflaan 1, 3896 LL Zeewolde
Website
www.golfclub-zeewolde.nl

Golfbaan Zeewolde

Provincie: Flevoland
Arrangement: Play & Dine
Baan: 9 holes

Quick facts

18 holes par72
Prachtig parklandschap
Terras met uniek uitzicht
Online starttijden reserveren

Gerelateerde golfbanen

Noord-Brabant
18 holes
Play

Altijd een golfbaan in de buurt

Met meer dan 30+ golfbanen is er altijd een golfbaan op rijafstand

Keuze

We hebben op onze website in alle provincies in het land golfbanen staan

Arrangementen

Op zoek naar iets meer? Bekijk onze Play & Dine en Play & Stay arrangementen

Helpdesk

Vragen of opmerkingen? We zijn te bereiken via de telefoon & email.

Contact

Email

info@playgolfinholland.nl

Telefoonnummer

020 330 61 03

Adres

Zuiderweg 68A, 1456 NH Wijdewormer

Nieuwsbrief

Arrangementen & informatie ontvang je via onze nieuwsbrief, schrijf je hier in.

© Copyright 2023, Playgolfinholland.
Alle rechten voorbehouden

Powered by ROS WEB