Over ons

Informatie overzicht
Over ons
Op eenvoudige wijze de toeristische golfer (uit buiten-en binnenland) optimaal en rechtstreeks gebruik laten maken van Nederlandse golfbanen door een aantrekkelijk en dynamisch platform te creëren vanuit de aanbodzijde van golf.
Het initiatief playgolfinholland.nl is ontstaan vanuit de trend van een toenemende vraag van de golfende consument om te kunnen golfen tijdens een kort of langer verblijf in Nederland. Het laatste decennium is de druk op een sluitende exploitatie bij golfaccommodaties toegenomen, waardoor er een ruim aanbod van greenfees bij golfbanen is ontstaan. Verder inspelend op de maatschappelijke trend dat consumenten het liefst rechtstreeks, snel een eenvoudig bij de aanbieder een dienst willen kopen is het idee ontstaan om vraag en aanbod met elkaar te combineren.

De Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) richt zich met het aanreiken en creëren van kansen in de toeristisch sector op een gezonde exploitatie van de aangesloten golfbanen. De resultaten van de haalbaarheidsonderzoeken die vanuit de NHTV zijn gecoördineerd, hebben de NVG, doen besluiten om het plan van Play Golf in Holland te ondersteunen en als aandeelhouder ook toe te treden.
Op onze website vind je het aanbod van de verschillende golfbanen. Dit aanbod bestaat onder andere uit Play. Indien je een aanvraag doet, gaat deze direct naar de betreffende golfbaan. De golfbaan neemt contact met je op om de reservering verder af te handelen, je betaalt altijd rechtstreeks bij de golfbaan. Op deze manier kun je makkelijk een rondje golf online reserveren.
Je betaalt niet aan Play Golf in Holland, maar altijd rechtstreeks bij de golfbaan.

Meer over ons

Cookie, privacy & voorwaarden

Altijd een golfbaan in de buurt

Met meer dan 30+ golfbanen is er altijd een golfbaan op rijafstand

Keuze

We hebben op onze website in alle provincies in het land golfbanen staan

Arrangementen

Op zoek naar iets meer? Bekijk onze Play & Dine en Play & Stay arrangementen

Helpdesk

Vragen of opmerkingen? We zijn te bereiken via de telefoon & email.

Contact

Email

info@playgolfinholland.nl

Telefoonnummer

020 330 61 03

Adres

Merwedekade 8
4131 NZ Vianen

Nieuwsbrief

Arrangementen & informatie ontvang je via onze nieuwsbrief, schrijf je hier in.

© Copyright 2023, Playgolfinholland.
Alle rechten voorbehouden

Powered by ROS WEB