Graag heten wij je welkom op Landgoed “Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem”, de hoogste golfbaan van Nederland, gelegen in het uiterst zuidelijke puntje van het land tussen Maastricht en Vaals. Negen holes liggen in een bosrijke omgeving terwijl negen holes zich uitstrekken over het glooiend landschap met schitterende vergezichten. Sinds de oprichting in 1956 staat de club bekend om zijn mooie uitdagende baan, sportiviteit en gastvrijheid. De rijke flora en fauna completeren het golfplezier met een optimale natuurbeleving. Sinds 2012 GEO-gecertificeerd en vanaf begin 2019 compleet gerenoveerd en helemaal bij de tijd!

Informatie

Rust en ruimte
Slechts een half uurtje rijden van Aken en Maastricht ligt midden in het Schweibergerbos de Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem - de hoogst gelegen golfbaan van Nederland en misschien wel de mooiste baan van Limburg. Ver van verkeerslawaai of storende bebouwing is het genieten van schitterende vergezichten over het omringende heuvelland. Rust en ruimte verzekerd!

Volledig up-to-date
Wittem is als oudste golfclub van Limburg een club met een rijke historie. De baan voldoet na een ambitieuze renovatie aan alle eisen die de moderne golfer stelt, met gevarieerde holes en uitdagend om te spelen voor golfers van alle niveaus. 9 holes liggen in een bosrijke omgeving met een mooie waterpartij op de derde par3 hole, terwijl 9 holes zich uitstrekken in het glooiend heuvellandschap met veel hoogteverschillen, mooie vergezichten en enkele uitdagende waterpartijen. Wittem beschikt tevens over uitstekende oefenfaciliteiten. Onze PGA pro staat voor je klaar!

Club voor de leden
Wittem is een echte verenigingsbaan waar vriendschap en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Er worden geen vaste starttijden gehanteerd, zodat men altijd kan spelen. Onthaasting is het sleutelwoord. Behalve om zijn mooie baan en gezellig clubhuis staat de club bekend om zijn gastvrijheid. Gastspelers krijgen letterlijk de ruimte!

Aandacht voor duurzaamheid
Als eerste baan in de regio beschikt Wittem over het internationale GEO-certificaat voor duurzaam en natuurvriendelijk golfbaanbeheer. De golfbaan voert een actief duurzaamheidsbeleid. Zo kan men bijvoorbeeld regelmatig schapen in de rough aantreffen. Dit vergroot niet alleen het golfplezier maar ook de biodiversiteit!

Prijzen

9 holes
18 holes
** Dit arrangement is te boeken op woensdag t/m zaterdag en loopt tot eind juni 2024
€ 57,50
€ 85,50

Kaart

Contact

Telefoonnummer
043 455 1254
Email
secretariaat@zlgolf.nl
Adres
Aubelsweg 1, 6281 PC Gulpen-Wittem
Website
www.zlgolf.nl

De Zuid Limburgse Golf Wittem - Asperge arrangement

Provincie: Limburg
Arrangement: Play & Dine
Baan: 18 holes

Quick facts

9 bosholes, 9 weideholes
Hoogstgelegen baan van Nederland
Omringd door Natura-2000 gebied

Gerelateerde golfbanen

Zuid-Holland
Play & Dine
Zuid-Holland
Play & Dine

Altijd een golfbaan in de buurt

Met meer dan 30+ golfbanen is er altijd een golfbaan op rijafstand

Keuze

We hebben op onze website in alle provincies in het land golfbanen staan

Arrangementen

Op zoek naar iets meer? Bekijk onze Play & Dine en Play & Stay arrangementen

Helpdesk

Vragen of opmerkingen? We zijn te bereiken via de telefoon & email.

Contact

Email

info@playgolfinholland.nl

Telefoonnummer

020 330 61 03

Adres

Merwedekade 8
4131 NZ Vianen

Nieuwsbrief

Arrangementen & informatie ontvang je via onze nieuwsbrief, schrijf je hier in.

© Copyright 2023, Playgolfinholland.
Alle rechten voorbehouden

Powered by ROS WEB