De 18 holes golfbaan ligt prachtig verscholen in het bos. Tijdens je ronde geniet je van de weldadige rustige sfeer van het Friese landschap. Je loopt afwisselend tussen bos en open weide en speelt uitdagende holes op deze schitterende golfbaan. Niet voor niets staat deze golfbaan in de top 15 van beste golfbanen van Nederland. Combineer golf met ware luxe en kom genieten op hotel Landgoed Lauswolt. In de achtertuin van de golfbaan ligt het prachtige 5-sterren hotel met een met Michelin ster bekroont restaurant.

Informatie

Golf & Country Club Lauswolt

Wat maakt golfbaan Lauswolt uniek? Het is de altijd intimiderende eerste afslag op de relatief smalle fairway. Het is de weldadig rustige sfeer van het Friese landschap waar geen enkel verkeersgeluid te horen is. Het is de afwisseling tussen bos en open natuurgebied langs het Koningsdiep. Juist daarom is Golfbaan Lauswolt uitgeroepen tot beste golfresort van Nederland.
De golfbaan heeft een nieuwe verlichte driving range en een trendy clubhuis waar gasten van harte welkom zijn voor een kop koffie of een lekker lunch. Combineer jouw golf met ware luxe en blijf overnachten op het prachtige Landgoed Lauswolt. In de achtertuin van de golfbaan ligt het prachtige 5-sterren hotel met een met Michelin ster bekroont restaurant.

Aanbevolen Hotel: Landgoed Lauswolt
Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: 5-sterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het je geen moment aan iets ontbreekt. Wij hebben maar één doel: jou de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden.
Vanzelfsprekend beschikt ons hotel over de faciliteiten die je mag verwachten van een 5-sterrenhotel. De Health & Spa en de naastgelegen 18 holes golfbaan van Golf & Countryclub Lauswolt bieden alle mogelijkheden voor ontspanning.
Ook culinair is het goed vertoeven op Landgoed Lauswolt. In ons restaurant ‘De Heeren van Harinxma’, bekroond met een Michelinster, merk je onze passie voor details pas echt. En dat geldt zowel voor lunch en diner, als het ontbijt. Ook onze Bistro Nijeholt is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand. Maar het echte geheim van Lauswolt zit in onze mensen. Zij vormen de ziel van ons hotel. Stuk voor stuk begrijpen zij dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je niet zien. Ware luxe kun je alleen voelen.

Prijzen

18 holes zomer
18 holes winter
9 holes zomer
9 holes winter
Twilight
MA T/M VRIJ - € 65,- WEEKEND - € 75,-
MA T/M VRIJ - € 45,- WEEKEND - € 45,-
MA T/M VRIJ - € 41,- WEEKEND - € 48,-
MA T/M VRIJ - € 29,- WEEKEND - € 29,-
MA T/M VRIJ - € 32,- WEEKEND - € 38,-

Kaart

Contact

Telefoonnummer
0512 38 35 90
Email
info@golfclublauswolt.nl
Adres
Van Harinxmaweg 8-A 9244 CJ Beetsterzwaag
Website
www.lauswolt.nl

Golf & Country Club Lauswolt

Provincie: Friesland
Arrangement: Play
Baan: 

Quick facts

18 holes golfbaan verscholen in de bossen van Beetsterzwaag
Gloednieuwe driving range
Landgoed Lauswolt, enige 5-sterren hotel van Friesland
Omringt door rust, ruimte en natuur

Gerelateerde golfbanen

Zuid-Holland
Play & Dine
Zuid-Holland
Play & Dine

Altijd een golfbaan in de buurt

Met meer dan 30+ golfbanen is er altijd een golfbaan op rijafstand

Keuze

We hebben op onze website in alle provincies in het land golfbanen staan

Arrangementen

Op zoek naar iets meer? Bekijk onze Play & Dine en Play & Stay arrangementen

Helpdesk

Vragen of opmerkingen? We zijn te bereiken via de telefoon & email.

Contact

Email

info@playgolfinholland.nl

Telefoonnummer

020 330 61 03

Adres

Merwedekade 8
4131 NZ Vianen

Nieuwsbrief

Arrangementen & informatie ontvang je via onze nieuwsbrief, schrijf je hier in.

© Copyright 2023, Playgolfinholland.
Alle rechten voorbehouden

Powered by ROS WEB