Wie een dagje komt golfen op openbare Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout wordt altijd verrast. Door de prachtige omgeving te midden van de bloembollenvelden, door de overheerlijke gerechten van de chef en door de verschillende golfevents. Het ultieme hoogtepunt? De 23 meter hoge Terp op de 9-holes golfbaan.

Informatie

De Bloembollenbaan is een uitdagende 9-holes openbare golfbaan met een qualifying status. De baan heeft een afslag op een terp van 23 meter hoog en strekt zich uit over een lengte van 1825 meter. Er is een unieke par 5 hole van 425 meter, waarbij de afslag op zeeniveau is en de green op 18 meter hoogte ligt. Dit is een uniek kenmerk in Nederland. Daarnaast zijn er drie par 4 holes met lengtes tot 375 meter. Op hole 3, met een lengte van 375 meter, bevindt de afslag zich op 23 meter hoogte, terwijl de green op zeeniveau ligt. Vanaf dit hoogste punt geniet je van een prachtig uitzicht op de skylines van Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. Verder zijn er vijf par 3 holes met lengtes tot 180 meter, waaronder de uitdagende 'blinde' hole 2. De aanwezigheid van fraaie waterpartijen en bunkers voegt extra uitdaging toe aan de fairways en rond de greens.

De golfbaan maakt gebruik van zandgrond als ideale ondergrond en met behulp van drainage en beregening wordt het hele jaar door een uitstekende bespeelbaarheid gegarandeerd. Het unieke karakter van de golfbaan wordt versterkt door de 23 meter hoge terp, die een fabuleus uitzicht biedt over de gehele bollenstreek. De heuvelachtige holes hebben een open karakter en bieden een prachtig panorama. De bijzondere eigenschappen van Golfbaan Tespelduyn worden verder benadrukt door de samensmelting met de ecologische verbindingszone tussen de duinen en Keukenhof.

Na een rondje golfen nodigen we je uit om te genieten van een goede kop koffie of een heerlijk glas wijn op ons zonovergoten terras, compleet met een smakelijk borrelplateau. Je bent meer dan welkom! Onze chef-kok en zijn brigade werken met duurzame producten, waarbij ze de beschikbaarheid in het seizoen respecteren. We koken met verse ingrediënten van leveranciers waar we trots op zijn, en maken ook gebruik van verse producten uit onze eigen kas, geteeld met liefde en aandacht.

Prijzen

9 holes.
9 holes
18 holes.
18 holes
**Dit arrangement geldt niet op maandag
€47,50 p.p di - do
€52,50 p.p vr - zo
€69,50 p.p di - do
€75,00 p.p vr - zo

Kaart

Contact

Telefoonnummer
0252-241333
Email
receptie@tespelduyn.nl
Adres
Tespellaan 53, 2211VT Noordwijkerhout
Website
www.golfbaantespelduyn.nl

Golfbaan Tespelduyn golf & lunch duo arrangement

Provincie: Zuid-Holland
Arrangement: Play & Dine
Baan: 9 holes

Quick facts

Golfen tussen bloembolvelden
Afslag op 23 meter hoge terp
Tee & eat arrangementen
Lunchen in gerenommeerd restaurant

Gerelateerde golfbanen

Zuid-Holland
Play & Dine
Zuid-Holland
Play & Dine

Altijd een golfbaan in de buurt

Met meer dan 30+ golfbanen is er altijd een golfbaan op rijafstand

Keuze

We hebben op onze website in alle provincies in het land golfbanen staan

Arrangementen

Op zoek naar iets meer? Bekijk onze Play & Dine en Play & Stay arrangementen

Helpdesk

Vragen of opmerkingen? We zijn te bereiken via de telefoon & email.

Contact

Email

info@playgolfinholland.nl

Telefoonnummer

020 330 61 03

Adres

Merwedekade 8
4131 NZ Vianen

Nieuwsbrief

Arrangementen & informatie ontvang je via onze nieuwsbrief, schrijf je hier in.

© Copyright 2023, Playgolfinholland.
Alle rechten voorbehouden

Powered by ROS WEB